Scrumbie cu salvie la gratar

de epurasha2bb in Peste, 31 Mai 2010 | 7201 vizualizari

 

ce am papat bun in weekend

 

INGREDIENTE

  • scrumbie proaspata
  • sare mare
  • frunze de salvie
  • ulei de masline

 

Portii: 7
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Scrumbie cu salvie la gratar:

Scrumbia proaspata se curata bine si se spala ca orice peste, apoi se cresteaza pe partile laterale, se unge cu ulei de masline.

Pe interior se aseaza un strat  subtire de sare mare si o frunzulita de salvie.Se picura si in interior ulei de masline.

 Se pune pe gratar si se serveste apoi rumenita calduta pe un platou cu zeama de lamaie si sare.Se serveste alaturi un vin alb demisec.Te lingi pe degete!

Daca ti-a placut reteta noastra "Scrumbie cu salvie la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

ela 1

01.06.2010, 01:19

mariana daca imi dai peste iti dau si eu lasagna,ca am inteles ca iti place,e o reteta mai veche http://www.bucataras.ro/retete/4911/lasagna-cu-piept-de-pui-ciuperci-si-sos-bechamel.html

nadina73 1

01.06.2010, 01:27

ce vrei in schimb ca tare bine arata super5 furci

Ligia Bxl 1

20.01.2011, 17:22

vai ce bunataturi pe gratar

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Saramura de scrumbie si caras